SASTANAK OPŠTINSKOG RAZVOJNOG TIMA

Danas je održan sastanak Opštinskog razvojnog tima (ORT). Ovaj tim je nedavno uspostvaljen rješenjem opštinskog načelnika i broji 15 članova.
Na današnjem sastanku načelnica opštine Dušica Runić pozdravila je prisutne i istakla da će u budućem periodu biti ovakvih i sličnih sastanaka vezanih za izradu Strategije razvoja Opštine Drvar za period 2021-2027.godine.
Cilj je da se uradi Strategija razvoja koja će biti vodilja za implementaciju i realizaciju projekata važnih za našu lokalnu zajednicu, naglasila je načelnica Runić. Ona je posebno istakla da je ovo starteški dokument kojeg ćemo se u narednom periodu marati pridržavati u realizaciji projekata.


U ime Opštinskog razvojnog tima kao koordinator na izradi Strategije razvoja, Zdravka Jović je takođe uputila pozdravne riječi i posebno istakla da današnjem sastanku prisustvuje i i Ivana Mišković, koordinator za izradu Strategije razvoja Kantona10.
O prvim koracima i aktivnostima koje treba preduzeti na izradi Strategije razvoja Opštine Drvar detaljnije je govorila Ivana Mišković.

Ona je naglasila da je ovo prvi sastanak i predstoji dosta posla koji treba zajednički izkoordinirati kako bi se došlo do zajedničkog cilja, a to jeizrada Strategija razvoja Opštine Drvar.