Општина Дрвар

Јавна установа "Центар за културу и спорт" Дрвар

У саставу Јавне установе “Центар за културу и спорт” Дрвар се налазе:

  1. Дом културе – Раднички дом
  2. Спортско-рекреативни центар „Радомир Ковачевић“
  3. Национални споменик Културни пејзаж – спомен комплекс Музеј „25. Мај“


Дом културе – Раднички дом располаже са кино салом капацитета 382 сједишта, великом салом за одржавање прослава, изложби, семинара, затим са информатичким центром са 16 рачунара, пројектором и платном, конференцијском салом, пословним просторијама и библиотеком.

Спортско-рекреативни центар „Радомир Ковачевић“ се састоји од главног фудбалског стадиона, помоћног стадиона, тениских терена, одбојкашког и кошаркашког терена, терена за мали фудбал и рукомет и теретане на отвореном.

Национални споменик Културни пејзаж – спомен комплекс Музеј „25. Мај“ се састоји од историјског и етнографског музеја који обилују бројним експонатима из наше историје и као такве посјећује значајан број туриста из наше околине, као и земаља из бивше Југославије.

Комисија за очување националних споменика на сједници одржаној 21.11.2011. године донијела је Одлуку којом се Културни пејзаж- спомен комплекс Музеј „25. Мај“ проглашава националним спомеником Босне и Херцеговине. Национални споменик чине: главна зграда Музеја „25. Мај“, Титова вила, зграда у којој је оформљена ОЗНА (Одјељење заштите народа) и простор тзв. Титове пећине.

Галерија

Контакт подаци
  • ВД Директор: Маја Бабић
  • Адреса:Титова бб, 80260 Дрвар, БиХ
  • Телефон:+387 63/133-086

КОНТАКТ

Титова бр 1, 80260 Дрвар

Телефон: +387 34 819 001

Факс: +387 34 819 001

е-пошта: opcina.drvar@tel.net.ba

Општина Дрвар – званична интернет презентација