NAGRADE ZA NAJBOLJE UČENIKE

Nedavno su povodom Dana opštine Drvar 27.jula, učenicima generacije Osnovne i Srednje škole Rastku Crljiću i Ivani Dakić dodjeljene zahvalnice i novčane nagrade u iznosu od 400 KM.

U cilju da se dodatno nagrade ovi vrijedni učenici, direktor pilane “Jami” Milan-Mićo Babić je u ime ovog kolektiva odlučio da svakom od njih dodjeli po 1000 KM.

Uručenje ovih novčanih nagrada upriličeno je danas u kabinetu načelnika opštine Gorana Broćete, koji je pohvalio je ove vrijedne učenike i istakao da učenje i svaki uloženi trud na kraju daju dobre rezltate i zaželio ovim mladim ljudima da i ubuduće nastave postizati ovako dobre rezultate.

DELEGACIJA POKRAJINSKE VLADE VOJVODINE

Tom prilikom i delegacija Pokrajinske Vlade Vojvodine Republike Srbije koja je u posjeti opštini Drvar uručila je laptop najboljoj učenici Srednje škole Ivani Dakić. Ova delegacija u čijem sastavu su bili pokrajinski sekretar za regionalni razvoj i međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Ognjen Bjelić i njegov pomoćnik Jovan Podraščanin te Duško Ćutilo ispred Vojvođanskog Fonda za pružanje pomoći izbjeglim, prognanim i raseljenim licima kao predstavnik Saveza krajiških udruženja Slaviša Rujević, razgovarala je sa načelnikom Broćetom o mogućnostima dalje saradnje i pomoći opštini Drvar. Zajednički je stav da se ovakvi kontakti trebaju nastaviti i ubuduće na obostrano zadovoljstvo.