PREDSJEDNIK SRBIJE ALEKSANDAR VUČIĆ POSJETIO DRVAR

Predsjednik Srbije Aleksandr Vučić, predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković i brojni zvaničnici Republike Srpske i Srbije boravili su 29.januara u Drvaru.

Povod posjete zvaničnika Srbije i RS je otvaranje pogona fabrike “Jumko” iz Vranja i Komercijalne banke.

Obraćajući se okupljenim građanima ispred Komercijalne banke, a na oduševlenje svih, predsjednik Vučić je izrazio zadovoljstvo dočekom i naglasio da će Srbija još ulagati u Drvar.

Potom su zajedno predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković i načelnica opštine Dušica Runić zajedno otvorili pogon fabrike “Jumko” iz Vranja u kojem je zaposleno 80 radnika, pretežno žena. U planu je da se zaposli još dvadeset radnika. Tom prilikom predsjednik Vučić je istako: “da na Srbiju uvijek možete da računate”, te je obećao da će ponovo doći u Drvar.

Načelnica opštine Dušica Runić kao i predsjednik Vlade RS Radovan Višković izrazili su zahvalnost Srbiji i predsjedniku Vučiću na svemu što je učinio i što čini za srpski narod.

Prije otvaranja pogona “Jumko” predsjednik Srbije i zvaničnici Republike Srpske i Srbije obišli su Dom zdravlja u Drvaru. Tom prilikom predsjednik Vučić obećao je pomoć ovoj zdravstvenoj ustanovi i naglasio da će se na taj način poboljšali uslovi za lječenje opacijenata.

Zaposleni u Domu zdravlja izrazili su zahvalnost predsjedniku Srbije na pažnji koju poklanja Domu zdravlja i srpskim povratničkim opštinama, te mu uručili prigodne poklone.