Седма сједница Општинског вијећа Дрвар, усвојена Одлука о додјели јавних признања

Дана 1. 7. 2021. године с почетком у 9:00 часова одржана је 7. сједница Општинског вијећа Дрвар – сала за састанке. Сједницом је руководио предсједник Општинског вијећа Милош Краљ а истој је присуствовало 15 од 17 одборника (два одборника оправдано одсутна).

Општинско вијеће је на сједници донијело Одлуку о додјели јавних признања Општине Дрвар за 2021. годину. Јавно признање „Плакета Општине Дрвар“ додјељује се се: ЈУ Дом здравља „Дрвар“, Слободанки Грубор, Петру Пећанцу, Андреи Арсовић, Милану Родићу, Милану Бабићу (постхумно), Љиљани Радујко (постхумно). Јавно призање „Захвалница Општине Дрвар“ додјељује се: Планинарском друштву „13 Рунолиста“ Дрвар, Др Снежани Кутлешић Стевић, Богдани Боснић, Душки Шипки те ђацима генерације: Сташи Матерић, Милици Папак и Малини Трикић.

О стању у области запошљавања на подручју општине Дрвар, Општинско вијеће је информисано од стране Каје Кордић водитељице службе у Дрвару Завода за запошљавање Кантона 10. Начелница Општине Дрвар Душица Рунић информисала је Општинско вијеће о активностима трајног или дугорочног рјешавања депоније за одлагање отпада, о стању локалних путева, мостова и јавних паркиралишта као и о активностима са анализом стања у области културе на подручју општине Дрвар.