Одржана промоција спота Етно ансамбла “Успомене”

У „Радничком дому“ у Дрвару синоћ је одржана промоција спота руске пјесме “ОЙ ТЫ ПОРУШКА, ПАРАНЯ”, коју је отпјевао Етно ансамбл “Успомене”. Четири младе и талентоване дјевојке Ирина Летић, Анђела Бајић, Анђела Радујко и Милица Барјактаревић одушевиле су присутне својим гласом и талентом. Менаџер пројекта Владимир Милаковић је рекао да им је кроз спот била жеља српском народу приближити обичаје и културу братског руског народа па су у споту користили руску кореографију и костимографију.

„Идеје су се рађале, пријатељства склапала, пјесма спајала људе из различитих области умјетности, а онда је музика учинила своје. Данас након неколико мјесеци размишљања, тражења, снимања, спот је пред нама, умивен најљепшим бојама, емоцијама и безусловним ентузијазмом“, рекао је Милаковић.

Спот је снимљен прије два мјесеца на више локација у Дрвару. Значај, труд и залагање овог младог Етно ансамбла препознала је и Општина Дрвар. Промоцији спота је присуствовала и начелница  Дрвара Душица Рунић која се захвалила Етно ансамблу „Успомене“ за промоцију културе, вјере и свим људима који су учествовали у креирању спота, режисеру Владимиру Милаковићу, Радио-телевизији Републике Српске, Руском културном центру и многим другима. „Данас с поносом представљају љепоте свог мјеста кроз младост, таленат и музику – истакла је начелница Дрвара Душица Рунић“.

Етно ансамбл ,,Успомене“ из Дрвара основан је 19. фебруара 2019. године. Вокали: Ирина Летић, Анђела Бајић, Анђела Радујко и Милица Барјактаревић док је умјетнички руководилац Љубиша Мијаџевић. Спот можете погледати на линку https://www.youtube.com/watch?v=S8DZQgu9U94