Др Снежана Кутлешић Стевић обрадовала најмлађе новогодишњим пакетићима

Поводом новогодишњих празника у просторијама Радничког дома у Дрвару већ шесту годину заредом, специјалиста пулмологије др Снежана Кутлешић Стевић је обрадовала наше најмлађе. Око 50 малишана из вишечланих породица и породица слабијег имовинског стања од др Снежане добило је пакетиће и ове године. Просторије су биле испуњене новогодишњом пјесмом, смијехом и дјечјом радошћу а празничну атмосферу употпунио је и Дјед Мраз.

– Моје срце је пуно јер сам данас усрећила 50 малишана из Дрвара. Традиционално их даривам и сретна сам кад видим како расту и радују се. Они су се мени захвалили осмјесима и пјесмицама – рекла је данас докторица Снежана.

Др Снежана Кутлешић Стевић додаје да се одлучила на скромнију варијанту због ковид инфекције када није препоручљиво правити већи забавни програм.

Начелница наше општине Душица Рунић захвалила се др Снежани Кутлешић Стевић на већ традиционалној хуманитарној акцији коју организује и која увесељава наше најмлађе.

Др Снежана Кутлешић Стевић је ове године награђена Захвалницом Општине Дрвар за несебично залагање и пружање специјалистичких услуга грађанима Дрвара и посебан допринос у хуманитарном раду за дјецу Дрвара и лица са инвалидитетом.